Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'kalendar_dny_init' not found or invalid function name in /data/cust/starokatolici/archive/old.starokatolici.cz/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'kalendar_textdomain' not found or invalid function name in /data/cust/starokatolici/archive/old.starokatolici.cz/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Archiv webu - Starokatolická církev v ČR » Kněžské svěcení Pavla Hynka a Petra Krohe (1. 9. 2018)

«

»

Kněžské svěcení Pavla Hynka a Petra Krohe (1. 9. 2018)

Pozvánka: Kněžské svěcení jáhnů Pavla Hynka a Petra Krohe, Starokatolická katedrála sv. Vavřince v Praze na Petříně, 1. 9. 2018.

Milí přátelé, sestry a bratři,

v sobotu 1. září 2018 při slavení eucharistie od 11.00 h přijmou z rukou biskupa Pavla B. Stránského kněžské svěcení naši dva jáhni a zároveň nemocniční kaplani Mgr. Pavel Hynek, jáhen pražské farnosti u sv. Máří Magdalény a nemocniční kaplan Psychiatrické nemocnice Praha-Bohnice a PhDr. Ing. Petr Krohe, jáhen ustanovený za administrátora in spiritualibus v Rotundě Nalezení svatého Kříže v Praze a nemocniční kaplan Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

Po liturgii bude připraveno pro přítomné občerstvení formou švédských stolů a všichni budeme mít možnost pogratulovat novým kněžím a spolu pobýt a pozdravit se a povzbudit ve víře. Liturgie bude v katedrále sv. Vavřince na Petříně.

Všichni jsou srdečně zváni!