Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'kalendar_dny_init' not found or invalid function name in /data/cust/starokatolici/archive/old.starokatolici.cz/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'kalendar_textdomain' not found or invalid function name in /data/cust/starokatolici/archive/old.starokatolici.cz/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Archiv webu - Starokatolická církev v ČR » Další Týden duchovní obnovy je za námi

«

»

Další Týden duchovní obnovy je za námi

IMG_3671

Tak máme za sebou již čtvrtý ročník Týdne duchovní obnovy. Myslím, že lze bez nadsázky říci, že byl doposud nejlepší. I přes počáteční zádrhele s místem (či snad právě proto) se vše povedlo. Počasí bylo „tak akorát“, výlety zajímavé, duchovní program měl silnou dynamiku a rytířská část programu měla úspěch.

Dětská část programu nebyla tentokrát od toho dospěláckého „odstřižená“. Obě části se pěkně prolínaly v ranních a večerních modlitbách. Již tradičně byly součástí programu dvě mše. Ta druhá, navíc obsahovala i svátost uzdravení, což souviselo i s tématem celého týdne.

Pokud jde o hry, přišli si na své i dospělí, a to díky vstupnímu rodinnému turnaji. Ten obsahoval mimo jiné lukostřelbu, šerm, ale také vědomostní kvíz na dobu Karla IV., nebo tvorbu rodinného erbu.

Zatímco se dospělí svěřovali Boží uzdravující péči v modlitbách a rozjímání, pro děti byly připraveny nejen katechceze, ale i hry, souboje, šifry, výuka šermu a také stezka odvahy.

Jsme vděční Bohu, že vše tak krásně vyšlo a doufáme, že Jeho požehnání bude provázet i ročníky další. Pro ty z Vás, kdo se tohoto ročníku nemohli zúčastnit, máme tu potěšující informaci, že ten další již začínáme připravovat.