Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'kalendar_dny_init' not found or invalid function name in /data/cust/starokatolici/archive/old.starokatolici.cz/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'kalendar_textdomain' not found or invalid function name in /data/cust/starokatolici/archive/old.starokatolici.cz/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Archiv webu - Starokatolická církev v ČR » Biskup navštívil bratislavské starokatolíky

«

»

Biskup navštívil bratislavské starokatolíky

13122919_1392651497426942_2632782658356600731_oTento víkend strávil náš biskup Dušan Hejbal na návštěvě u bratislavských starokatolíků, kteří ho velmi srdečně přivítali. Nejprve se v sobotu společně vypravili na krátkou procházku na Bratislavský hrad a hned po té zamířili společně na večeři. A to přímo do Maďarska! Druhý den pak po společném obědě vyrazili na rozsáhlejší procházku po hlavním městě než byl čas vyrazit na bohoslužbu.

Bohoslužby se konají pravidelně každou neděli od 16 hodin v kapli Evanjelické bohoslovecké fakulty v Bratislavě. Překvapivá byla účast při bohoslužbě a tak jen můžeme doufat, že starokatolíků v Bratislavě bude přibývat a brzy bude možné tam založit obec.

Po bohoslužbě následovalo příjemné pohoštění, při kterém jeden z věřících Martin vařil výbornou a poctivou kávu, za což mu patří velký dík. Bohužl vše jednou končí a tak kolem šesté se již věřící začali rozcházet do svých domovů a za svými povinnostmi. Všichni však doufali, že se podobná akce povede ještě zopakovat.

Fotky z návštěvy biskupa na Slovensku, si můžete prohlédnout zde: